Muzikanten Portaal

Deze pagina is bedoeld voor onze eigen muzikanten. Hier vind je alle praktische informatie terug over de organisatie van onze repetities en concerten.

We repeteren vast op dinsdagavond in Ons Middelheem van 20 tot 22u. Graag wat op voorhand aanwezig, alle helpende handen zijn welkom om alles klaar te zetten!

Repetitieschema 2023:

Geen repetitie op 3 januari 2023

Repetitie van 10 januari is een halve repetitie. Om 21u starten we onze algemene vergadering, natuurlijk vergezeld met een heerlijk worstenbrood of appelbol.

Zomerstop van 11 juli tot 22 augustus! – Eerste repetitie na de zomerstop is op dinsdag 22 augustus 20-22u in ons vast repetitielokaal “Ons Middelheem” te Brasschaat-Centrum.

NIEUW: Het is iets met muziek, maar anders… Ook nu weer doen we onze naam alle eer aan met de lancering van onze gloednieuwe “Partijen Automaat”. Jawel, net zoals bij brood, verse hoevemelk of recentelijk zelfs pizza’s kan u nu zelf wanneer u wil uw partijen voor onze aankomende concerten downloaden!

>> Naar de Partijenautomaat

Intern reglement

Als orkest trachten we een fijne werking uit te bouwen voor iedereen. Om een vlotte werking van de vereniging te waarborgen maken we onderling enkele afspraken die je kan terugvinden in ons “Intern reglement”. Dat kan je hier raadplegen.

Dit reglement zal in 2023 worden aangepast aan de huidige werking en de recent aangepaste wetgeving.