Warm orkest zoekt warme thuis!

Een warme oproep ..

Kleine orkesten worden wat groter, en ons repetitielokaal wordt te klein. We zitten erg dicht op elkaar (slecht idee in Corona tijden) en hebben te weinig plaats om al onze instrumenten te stallen. Daarom doen we een warme oproep om mee uit te kijken naar een nieuwe “thuis” voor ons orkest.

Wie kan ons helpen om een nieuwe repetitie-locatie te vinden?

Wat we zoeken? Een (verwarmbare) ruimte van min. 100 m² die we wekelijks op dinsdagavond mogen gebruiken, met mogelijkheid om onze slaginstrumenten te mogen stallen (20m² ongeveer). Zelf denken we aan een feestzaal, podiumzaal, kerk / kapel, maar ook een bedrijfspand, loods, hangar, magazijn, zaaltje, .. komen zeker in aanmerking! Liefst in Brasschaat, maar ook de ruimere omgeving is zeker een optie!

Wij staan open voor elke mogelijkheid, en kunnen zelf gerust instaan voor aankleding en inrichting, opbouw, stoelen, materiaal, eventueel toog, .. Een billijke vergoeding is ook bespreekbaar.

Wie denkt er met ons mee? Als je ons kan helpen, of ons in contact kan brengen, geef zeker een seintje aan bestuur@cobravzw.be of aan Joris Van der Auwera (joris@cobravzw.be – 0474/20.01.09)

Alvast bedankt!